21 Ağustos 2009 Cuma

Morgdan sonra yeni bir insan


hayat ne garip bişey.hayat ne garip bir oyun ne büyük bir karmaşa.18imde ne de çok şey öğrendim ne de çok ihanetler gördüm .
3 senelik bi ilişki aşk:) hani bilirsiniz ya destanlardaki gibi:))) böyle kalbiniz çarpar ayaklarınız titrer:)) ama arada ayrılıklar olunca ben aksi bi aşık olup çıktım ortaya.nerdesin napiyosun kimlesin niye gec yazıyosun:))))))hergün kavga.o alttan aldıkça ben dahada üstüne gidiyorum.çok seviyorum ama güven yok.yanıp ölüp bitiyorum:)bildiğin aptal aşık kör kütük:)ama bitti bitecek.öyle derin fırtınalar kavgalar.
dün arkadaşım geldi.sevgilisiyle ne kadar iyi olduklarını anlattı dertleştik.aralarında söz bile yapmışlardı.bizimki gibi 3 senelikti aşkları.kız nasıl mutlu gözlerinin içi gülüyo :))bana bu akşam bir sürprizi varmış biliyor musun diyip kikirdiyo:)telefonu çaldı.arayan erkek arkadaşının kardeşi.bian bi sessizlik oldu.gözleri yaşla doldu.titremeye başladı.sevgilisi bi kaza yapmış iki kişi ölmüş ama sevgilisi ölenler arasındamı bilmiyor.gidene kadar dua ettik.elimi sıktı gidene kadar.tırnakları geçti elime.hastaneye girdik ve ölen 2 kişiden biri sevgilisi.morga nasıl koşturdu nasıl içeri girdi.uzaktan izledim giremedim.dayanamazdı yüreğim.sarılıyo öpüyo konusuyodu onunla.
işte o an hayatımı durdurdum.ben ne yapıyorum ya dedim.hayat bu kadar kısayken neden sevdiğimi hırpalıyor üzüyorum neden bu kısacık ömrün değerini bilmiyorum dedim.ya şuan orda yatan benim sevdiğim olsaydı ya onu bidaha göremicek olsaydım.ya telefonum bidaha hiç ömrümün sahibi diye çalmıcak olsaydı.bi tokat attım kendime.hayat ne üzülmeye değcek kadar uzun ne sevgiyi ertelicek kadar vicdanlıydı.o an 2.hayatıma gectim.
ve bu bloğu yazmaya karar verdim.sevgilim görmeden ona olan duygularımı ona söyleyemediklerimi yazayım ve evliliğe adım attığımız gün ona hediye edeyim dedim:)belki 4 belki 5 sene var:) belki daha erken belki daha uzak:) ama durmak yok hep yazıcam ve ilerde mutluluktan gözleri dolarak okucak:)umarım hayırlı olur benim için:)))))

12 yorum:

  1. iddia ediyorum fake...

    YanıtlaSil
  2. umarım değildir... çünkü çok etkileyici...

    YanıtlaSil
  3. bence de umarım değildir. kurgu bile olsa güzel. insanın kendine ne yapıyorum deyip elindeki güzelliklerin kıymetini bilebilmesi.

    YanıtlaSil
  4. Hahahaha :)
    Yahu fotoğrafçıdan ne zaman boşandın?
    Yaş da küçülmüş.
    Nasıl bir psikoloji bu acaba?

    YanıtlaSil
  5. paranoyak, önce "ben evliyim 2" sonra bu "zührenin zıkkımı" daha sonra ne var acaba? puhahah, kendini tatmin edecek başka şeyler bulsana kuzu.

    YanıtlaSil
  6. Öncelikle bu blogun sahibini ilk kez okuyorum. Yazılanlardan ve başka bir yerde gördüğüm yorumdan anladığım kadarı ile başka blogları da varmış evliymiş falan.. Eee iyide bana ne? Keza bize ne? Fake yazılmış; yazanlar "adsız" yorumcular. Yani sahte olmakla suçladıkları insana kimin sahte dediği bilinmeyen hayali kişilikler. Buradan öyle gözüküyor en azından. Sonuçta bir insan yazmak isterse -gerçek ya da değil- onun yazımı ilgilendirmeli beni. Bana ne kişiliğinden. Binlerce blog yazan var hepsiyle kanka olmam veya hayatlarına sızmam gerekmiyor. Buna normal rutin hayat sahibi kimseninde vakti olmaması lazım. Velhasıl hayırlı olsun bloğunuz,yazmaya devam edersiniz umarım güzel bir yazıydı:)

    YanıtlaSil
  7. bence bundan sonra biraz zor yazar.

    YanıtlaSil
  8. Nedense bu fake bloglarda hep seni görüyorum jose.! Reklamlarını yapan da hep sensin sen olmayasın bu fake abidesi kişilik.!

    YanıtlaSil
  9. tüh ya nasıl da açığa çıktım, çok zekisin adsız, mahvettin beni.

    YanıtlaSil
  10. Sende ne kadar Klişe sin jose! Berbat bir blog'a sahip olduğuna göre böyle bir yol izlemen hiçte şaşırtıcı olmaz. Sevgili fake blog yorum takip edicisi.

    YanıtlaSil
  11. e anlaşılan sen de takip ediyorsun adsız harbi arkadaşım. blogumun berbat olduğu konusunda haklı olabilirsin. itirazım yok.

    YanıtlaSil
  12. beneveliyim2'ye kaç gündür bakıyordum yeni bir şey var mı diye, bloğun kaldırıldığını görünce yazacakların tükendi diye düşünmüştüm, sonra hasbel kader zerzevatın bloğundan profilini görüp bir tıklayıverdim ki aaa, bizim evliliğin yemesi güzel bir tatlı olduğunu düşünen kadınımız zühre oluvermiş. hem de bekar! yuha diyorum ya...

    YanıtlaSil